Kernwaarden

Wat kunt u van K&A Consultants verwachten? Daarvoor is het goed om te weten waar wij voor staan: betrouwbaar, professioneel, doortastend, adequaat en innovatief.

Betrouwbaar
Voor ons is het vanzelfsprekend: afspraak is afspraak. Wij doen wat we beloven. K&A Consultants komt altijd met een reëel voorstel. Onze integriteit staat voorop. Wij doen graag zaken met u, maar niet ten koste van alles. En als dat betekent dat wij u niet (verder) zouden kunnen helpen, dan hoort u dat van ons. Vertrouwen is een groot goed en daar gaan wij zorgvuldig mee om.

Professioneel
Wij zijn professionals en zo gaan we ook te werk. U mag van ons verwachten dat wij ons voor honderd procent inzetten voor het beste resultaat. Daarnaast houden wij de vakliteratuur bij en nemen we regelmatig deel aan bijscholingen en cursussen om onze kennis op peil te houden.

Doortastend
Wij gaan tot het uiterste om onze missie succesvol af te ronden. Er is altijd een keuze! Zo nodig passen we het plan van aanpak aan.

Adequaat
Het woordenboek vertaalt adequaat als: precies zoals nodig is. Meer hoeven we daar eigenlijk niet aan toe te voegen: onze aanpak is adequaat.

Innovatief
Dat staat voor vernieuwend of grensverleggend. Innovatie draait om een betere en effectievere aanpak. Daarbij gaat het niet alleen om technische verbeteringen, maar juist ook om de menselijke interactie. Wij innoveren de procedures en (personele) processen binnen uw bedrijf.

 

 

 

 

Contactgegevens


NederlandNederland:

K&A Consultants BV
Postbus 63
1790 AB Den Burg

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0031 (0)222 322 517
Fax: 0031 (0)222 315 911

Meer contactinformatie


Spanje:

K&A Consultants S.L.
Apartado de correos 382
03110 Muchamiel - Alicante

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0034 966 260 483
Fax: 0031 222 315 911

Meer contactinformatiewebsite security