Over Ons

Wie zijn wij
K&A Consultants is ontstaan vanuit persoonlijke ondernemerservaringen. Het blijkt niet eenvoudig te zijn om praktijkgerichte adviseurs of coaches te vinden in het MKB die met uitvoerbare oplossingen komen of fysieke ondersteuning bieden. Die niet blijven steken bij het aanleveren van dure rapporten, maar zorgen dat er daadwerkelijk iets verandert. Adviseurs die zich opstellen als sparringpartner, feedback geven en waarmee je als ondernemer van gedachten kunt wisselen. Onze adviseurs zijn mensen uit de praktijk. Die niet alleen weten hoe het op papier moet, maar die zelf ruime ondernemerservaring hebben en weten hoe zaken in de praktijk werken.

K&A Consultants is een onderdeel van de K&A Groep. Onze kantoren zijn gevestigd en ingeschreven in Nederland en Spanje (regio Alicante).

Graag stellen wij onze directieleden aan u voor.

Aaf van der Kooi-Tjalsma (1965)

Na een carrière in het bankwezen heeft Aaf 12 jaar als beleidsambtenaar bij een middelgrote gemeente gewerkt. In die periode was zij medeverantwoordelijk voor het automatiseren en opnieuw organiseren van de volledige administratieve organisatie. Zij droeg de verantwoording voor het samenstellen van de jaarrekening, de tussentijdse rapportages en begrotingen. Tevens adviseerde Aaf het college van B&W bij financiële vraagstukken. In 1999 stapte zij over naar het bedrijfsleven. Met succes leidde Aaf diverse ondernemingen en spitste zij zich toe op het automatiseren van administraties en het ontwikkelen en stroomlijnen van werkprocessen.

Aaf was jarenlang penningmeester van een grote franchiseorganisatie en maakte ruim 11 jaar deel uit van een gemeentelijke Rekenkamer. Zij nam deel aan diverse zakelijke en maatschappelijke overlegorganen.

Haar organisatietalent, analytisch vermogen en ruime ervaring op het gebied van bedrijfsadministraties en procesontwikkeling maken Aaf een uitstekende bedrijfsadviseur die gericht, volgens een gezamenlijk bepaalde strategie, werkt naar het gewenste eindresultaat.

View Aaf van der Kooi-Tjalsma's profile on LinkedIn

Kees-Jaap van der Kooi (1966)

Ondernemen zit Kees-Jaap in het bloed. Al vanaf jeugdige leeftijd is hij een succesvolle ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en kent hij als geen ander de kansen en valkuilen van het MKB. Uit eigen ervaring kent hij de complexiteit die een familiebedrijf met zich meebrengt. Zijn spaarzame vrije tijd benutte Kees-Jaap voor scholing. Hij legde zich toe op de processen rond het opstarten, reorganiseren, aankopen en verkopen en liquideren van ondernemingen en onroerend goed. Ruim 22 jaar bracht hij die kennis als zelfstandig ondernemer succesvol in praktijk. Ook deed hij als ondernemer veel ervaring op met het verbouwen en herinrichten van winkel- en kantoorpanden.

Zijn hobby’s zijn vooral werk gerelateerd: jarenlang was hij voorzitter van diverse landelijke en lokale belangenorganisaties. In 2007 richtte hij als algemeen-directeur en eigenaar een franchiseorganisatie op, die in slechts vier jaar tijd groeide naar ruim 60 aangesloten ondernemers.

Kees-Jaap is een ervaren bedrijfsstrateeg. Hij doorziet de markt en heeft oog voor kansen en mogelijkheden. Hij laat zich niet weerhouden door mogelijke problemen of barrières, maar denkt altijd oplossingsgericht. Het resultaat telt!

View Kees-Jaap van der Kooi's profile on LinkedIn

Contactgegevens


NederlandNederland:

K&A Consultants BV
Postbus 63
1790 AB Den Burg

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0031 (0)222 322 517
Fax: 0031 (0)222 315 911

Meer contactinformatie


Spanje:

K&A Consultants S.L.
Apartado de correos 382
03110 Muchamiel - Alicante

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0034 966 260 483
Fax: 0031 222 315 911

Meer contactinformatiewebsite security