Contactformulier

Heeft u vragen over onze dienstverlening of onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze tijdens een gratis introductiegesprek of bieden u vrijblijvend een prijsopgave aan.

Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en vindt bij voorkeur plaats op uw bedrijf. Zo hebben wij direct een objectieve indruk van uw onderneming. Tijdens dit gratis introductiegesprek maakt K&A Consultants een inventarisatie van uw wensen. Indien nodig voeren wij dan ook een gratis quickscan uit. Aan de hand van de door ons opgestelde samenvatting, voorzien van conclusies en aanbevelingen, bepaalt u of er een vervolgafspraak komt.

Gratis quickscan
Met de quickscan van K&A Consultants wordt snel duidelijk waar de aandachtspunten van uw bedrijf liggen. We zoomen in op een bepaald onderdeel van uw onderneming of maken een indicatief overzicht van alle disciplines. De resultaten van deze scan vormen dan de basis voor het verdere verloop van onze samenwerking.

Bent u nieuwsgierig naar de verbeterpunten in uw organisatie? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

 

Aanhef:
Uw naam: *
Bedrijfsnaam: *
Website:

  Adres onderneming
Straat: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Mobiel:
E-mailadres: *
Branche onderneming:
Graag kom ik in contact met betrekking tot:
Opmerking(en):
 
 
Contactgegevens


NederlandNederland:

K&A Consultants BV
Postbus 63
1790 AB Den Burg

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0031 (0)222 322 517
Fax: 0031 (0)222 315 911

Meer contactinformatie


Spanje:

K&A Consultants S.L.
Apartado de correos 382
03110 Muchamiel - Alicante

Email: info@praktischondernemen.nl
Tel.: 0034 966 260 483
Fax: 0031 222 315 911

Meer contactinformatiewebsite security